Ana SayfaDizi-FilmHarry Potter Return to Hogwarts Türkiye Ne Zaman Çıkacak?
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Harry Potter Return to Hogwarts Türkiye Ne Zaman Çıkacak?

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Harry Potter serisinin son filmi Harry Potter Return to Hogwarts Türkiye Ne Zaman Çıkacak sorusunun sıklıkla sorulmasına neden oldu. izleyicilerin önüne çıkmak için geri sayımın başladığı bugünlerde en çok merak edilen soruların başında geliyor.

Harry Potter Return to Hogwarts Türkiye Ne Zaman Çıkacak sorusunun bu kadar çok merak edilmesinin altında elbette ki hayran kitlesinin geniş olmasının yanı sıra filmin ilk fragmanın da yayınlanmış olması.

Yayınlanan ilk tanıtımda birinin Gelecek Postası okuması ile hikaye başlıyor. Gazetenin başlığı ise Özel Baskı: Hogwarts mezunları tekrar ağırlıyor şeklinde olması da dikkat çekici noktaların başında geliyor.

Harry Potter 2022 Ne Zaman Çıkacak?

Tanıtımda dikkat çeken diğer noktalar ise Hagrid, Neville Longbottom ve Arthur Weasley’e Hogwarts’a davetiye gelmesi. İlk fragmanda yer alan ipuçları şimdilik bu kadar. Yayınlanan bu kareler hayranlarının daha fazla heyecanlanmasını şimdiden sağladı.

HBO Max’in ev sahipliğinde yayınlanan Harry Potter Amerika’da gösterime girdi. Bu gelişme de Harry Potter Return to Hogwarts Türkiye ne zaman çıkacak sorusunun artmasına neden oluyor. Stüdyodan yapılan açıklamaya göre Harry Potter’ın yeni filmi yılın ilk günü ile birlikte vizyonlara giriyor.

Daha Fazla Oku: Recep İvedik 7 Ne Zaman Çıkacak?

Harry Potter Return to Hogwarts Türkiye Ne Zaman Çıkacak

HBO Max’in Türkiye pazarına açılmak için bir fırsat olarak gördüğü Harry Potter’ın son filmi aynı zamanda Harry Potter’ın 20. yıl kutlamasına da denk düşüyor. Bu sebeple özel bir tarih olan 1 Ocak 2022 günü hayranlarının karşısında yerini almaya hazırlanıyor.

Bir buluşma hikayesi olacak olan bu son filmine ulaşım sadece HBO Max üzerinden gerçekleşecek. Ancak şu anda HBO Max, ülkemizde hizmet vermemektedir.