Ana SayfaKripto Para2023 Coin Önerileri - Kısa Vade ve Orta Vade
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

2023 Coin Önerileri – Kısa Vade ve Orta Vade

Kripto para piyasalarının giderek büyümesiyle kazanç oranları artarken 2022 Coin önerileri de eskisinden çok daha önemli oldu. Döviz, altın ya da borsa piyasalarından çok daha yüksek oranlı kazançlar vaat ediyor. Hemen her kripto para seçeneğinde kazanmak mümkün olsa da bazı altcoin yatırım projeleri çok daha fazlasını sunuyor. Peki, 2022 yılında kısa ve orta vadeli coin önerileri neler?

2022 Coin Yatırım Tahminleri

Halihazırda Bitcoin başta olmak üzere Ethereum, Shiba, XRP, Axie, Dogecoin en çok yatırım alan seçeneklerdir. Yüksek kazançlar sunarak yılı tamamlayan bu coinler belli aralıklarla değişimlere sahiptir. Ancak 2022 özelinde çok daha yüksek potansiyelli seçeneklerin sayısı da bir hayli vardır. Bundan dolayı daha az bilinen altcoin yatırımlarıyla orta vadeli kazanımlar elde edilebilir.

Metaverse Coinler

2021 yılında adından söz ettiren ama aslında 2022 yılı için önemli olacak metaverse arsa teknolojilerinde coin farkı da göze çarpıyor. Kısa vadeli bir seçenek olarak da kazanmak isteyenlere uygundur. Ancak orta ve uzun vadeli 2022 yılının coin önerileri denilince akla ilk olarak Mana geliyor.

Ayrıca Axie Infinity ve The Sandbox coinleri de yatırım açısından uygun. Her ne kadar spekülatif hareketler çok olabilse de yine de metaverse çerçeveli coin seçimleri ilk öneriler arasındadır. MetaHero da yine büyük gelir sağlayacak coinler listesinde başı çekiyor.

Avax özelinde yapılan uzman değerlendirmelerine bakıldığında 2022 yılı için 4 kat kazanç söz konusu olacak. Teknolojik gelişmelerin bu yıl boyunca devam edecek olması da bunu güçlendiriyor.

Avax token yatırımları orta vadeli olarak da değerli kabul edilir. Diğer yıllara bakıldığında 2022 coin önerileri için çok daha geniş kapsamlı bir durum bulunuyor. Çeşitlenme olması da yeni yatırımları beraberinde getiriyor.

  • MetaHero
  • Mana
  • Axie Infinity
  • The Sandbox
  • Avax

Daha Fazla Oku: En İyi Kripto Para Borsaları Sıralaması [Türkiye]

Facebook Diem

2022 yılı içerisinde piyasalarda kendisini gösteren Diem, şimdiden adından söz ettirmeye başladı. Özellikle daha düşük yatırımlar yapmak isteyenler için ideal durumda. Yeni yatırımlar alarak büyümesi beklenen Diem için ilk yıl çok kazançlı olacak.

2022 Coin Önerileri Kısa Vade ve Orta Vade

2022 Coin Önerileri Kısa Vade

Hisse senetleri özelinde 2021 yılını son derece iyi bir seviyede kapatan Chainlik yükselme eğilimine devam ediyor. Uzmanlar LINK için artış sinyali verirken çok daha garanti bir seçenek olarak öne çıkıyor. 22-24 gün aralıkları normal seyir izlerken özellikle yılın ilk yarısında kazanç avı isteyenlere hitap ediyor.

  • Chainlik
  • LINK

Orta Vade 2022 Coin Önerileri

Söz konusu Dogecoin ve Shiba 2022 coin önerileri arasında olmaya devam ediyor. Elon Musk paylaşımlarıyla yükselen bu kripto paralarda kazançlar aralıksız sürüyor. Bununla beraber Enjin Coin de yine bu yıla damgasını vurabilecek kapasiteye sahip.

Ayrıca 2014 çıkışlı olan XLM de yine yükselişe geçecekler arasında. Bunun nedeni ise BTC ile değer kazancı sağlamış olması. Düşük işlem ücretleri var olması da rahatlıkla transfer olanakları yapılmasına zemin hazırlıyor. Çok daha farklı bir orta vadeli coin önerisi isteyenler için ise Monero XMR en iyisi.

  • Dogecoin
  • Shiba
  • Enjin Coin
  • XLM
  • Monero XMR

En güncel coin yorumları, coin geleceği tahminleri ve coin nedir sorunuza cevap almak istiyorsanız coininiz.com websitesini ziyaret edebilir ve yatırım yapmadan önce araştırma yapabilirsiniz. Bu yazdığımız en değerli coinleri 2022 yılında düşük komisyon ile satın almak isteyenler Binance tercih edebilirler. Binance’e aşağıdaki link ile kayıt olabilirsiniz.

Binance Kayıt Linki= https://accounts.binance.com/tr/register

TR Binance Kayıt Linki = https://www.trbinance.com/account/signup