Ana SayfaSpotifySpotify En Çok Dinlenen Sanatçı Bakma
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Spotify En Çok Dinlenen Sanatçı Bakma

Spotify en çok dinlenen sanatçı bakma hakkında birçok kişi gibi siz de araştırma yapıyorsanız eğer doğru yere geldiniz. Yazımızda yer alan bilgilendirmeler doğrultusunda aradığınız içeriği bulabilirsiniz. Ve böylelilkle en çok hangi sanatçıyı dinlediğinizi öğrenebilir ve arkadaşlarınız ile kıyas yapabilirsiniz.

Spotify en çok dinlenen sanatçı bakma işlemi en kolay yoldan sene sonu Spotify Wrapped sonuçlarını bekleyerek mümkündür. Böylelikle hangi sanatçıyı en çok dinlediyseniz onun istatistiklerini görebilir, verilere göre arkadaşlarınız ile kıyaslama yapabilirsiniz. Ancak bunun yanı sıra sene ortasında da birçok kişi bu işlemlerin nasıl yapıldığını merak etmektedir. O halde gelin nasıl yapılıyor birlikte görelim.

Spotify En Çok Dinlenen Sanatçı Bakma

Spotify En Çok Dinlenen Sanatçı Bakma

Spotify en çok dinlenen sanatçı bakma işlemi için üçüncü parti bir web sitesi kullanmanız gerekecektir. Bunun için sizlere verdiğimiz linke tıklamalı ve açılan sayfada aşağıda yer alan adımları uygulamalısınız.

  • Açılan ekranda büyükçe yer alan “LOGIN TO SPOTIFY” butonuna tıklayınız.
  • Spotify sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu ekranda spotify hesabınız ile oturum açınız.
  • Hesap bilgilerinizi girmeniz durumunda “Spotify hesap verilerini görüntüleme ve Spotify etkinliğini görüntüleme” izinlerini vermiş olacaksınız.
  • Sonrasında Kabul Et butonuna basarak işlemlere devam ediniz.
  • Karşınızda son zamanlarda dinlediğiniz sanatçıların dağılımını görmeniz mümkün olacaktır.

Yukarıda yer alan adımları takip ederseniz eğer siz de Spotify en çok dinlenen sanatçı bakma işlemleri nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Bu web sitesinde yer alan veriler, Spotify Wrapped gibi sağlam istatistiklere sahip değildir. Bunun için direkt olarak bu verileri göz önünde bulundurarak arkadaşlarınız ile iddiaya girmemelisiniz. 🙂

Spotify En Çok Dinlenen Sanatçı Bakma

Spotify En Çok Dinlenen Sanatçıya Nasıl Bakılır?

Spotify Wrapped her sene sonu Aralık ayında kullanıcılarını memnun eden bir özelliktir. Kullanıcıların o sene içerisinde en çok ne dinlediği, hangi sanatçıyı en çok dinlediği gibi çeşitli birçok istatistiği sunmaktadır. Buna ek olarak sayılabilecek nice istatistiği de görebilmektesiniz.

Ancak Youtube Müzik gibi 3-4 ayda bir değil sadece sene sonu ortaya çıkan bir istatistiktir. Bunun ardından birçok kullanıcı sene ortasında spotify en çok dinlenen sanatçıya nasıl bakılır sorusunu sormaktadır.

Birçok yöntem bulunduğundan dolayı size en kolay yolu denemelisiniz.  Bunun için ister Wrapped istatistiklerinin gelmesini bekleyebilirsiniz. İsterseniz de Spotify Pie web sitesini kullanarak aradığınız istatistiği görebilirsiniz.

Spotify Öğrenci Üyeliği Alamıyorum hakkında yazılan yazımızı okumak isterseniz eğer sitemizde yer alan içeriklere göz atabilirsiniz.