Ana SayfaDizi-FilmKung Fu Panda 4 Ne Zaman Çıkacak?
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Kung Fu Panda 4 Ne Zaman Çıkacak?

Herkesin merakla beklediği Kung Fu Panda 4 Ne Zaman Çıkacak sorusunun cevabı yazımızda! Hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilen Kung Fu Panda film serisinin merakla beklenen son filmi hakkında açıklamalar gelmeye başladı. Kung Fu Panda 4 ne zaman çıkacak sorusunun cevabı yazının devamında bulabilirsiniz. Kung Fu Panda hayranlarının bu sorunun cevabını ne kadar merakla beklediğinin farkındayız ve sizi fazla bekletmeyeceğiz.

Kung Fu Panda 4 Yayınlanacak mı?

Kung Fu Panda 3 yayınlandıktan sonra uzun bir süre yeni bir Kung Fu Panda filminin gelmemesi seyircileri endişelendirdi. Ancak Kung Fu Panda 4 filmi ne zaman çıkacak sorusunun net bir cevabı bulunmamakla birlikte 4. filminin kesin olarak geleceği gerek filmin yönetmeni gerekse Dreamworks Animation şirketinden gelen açıklamalarla kesinleşti. Hatta yapım şirketten gelen açıklamada Kung Fu Panda serisi için yeni bir üçleme hazırladıkları bilgisi de bulunuyor. Bu sebeple filmin 5. ve 6. filmlerin de gelmesi bekleniyor.

Kung Fu Panda 4’ün Konusu Ne Olacak?

Kung Fu Panda 4 ün konusu hakkında henüz bir açıklama gelmese de filmin hayranları tarafından beklenen bazı senaryolar bulunmaktadır. Serinin üçüncü filminde Kung Fu Panda’nın gerçek babasını bulması ve Pandalar Diyarına gitmesi ile sona ermesinin ardından 4. filmde ise Kung Fu Panda’nın Pandalar Diyarında uyum sağlama süreci ile olacağı düşünülüyor. Kung Fu Panda 4 filmi ne zaman çıkacak ve konusu ne olacak hakkında kesin bir bilgi olmasa da kısa bir süre içerisinde vizyona girdi bekleniyor

Daha Fazla Oku: Kirpi Sonic 2 Ne Zaman Çıkacak?

Kung Fu Panda 4 Ne Zaman Çıkacak?

Belirttiğimiz gibi her ne kadar kesin bir bilgi olmasa da bizim bazı tahminlerimiz mevcut. Bu tahminlerimizi ise yaptığımız saha araştırmalarından elde ediyoruz. Bizim tahminlerimiz Kung Fu Panda 4 animasyon filminin 2022 yılının yaz aylarında çıkacağı yönünde. Umarım bu tahminimizde yanılmayız ve hayranlara güzel bir müjde vermiş oluruz.