Paylaş
İçindekiler

Whatsapp Son Görülme Sabitleme Rehberi

WhatsApp’ta “Son Görülmenizi” dondurmak için gizlilik ayarlarınıza gitmeniz gerekir. Whatsapp Son Görülme Sabitleme Rehberinde sizlere ayrıntılı bilgiler vereceğiz. Gizlilik ayarlarınıza girdikten sonra, “Son Görülme”nizi “Kimse” olarak değiştirerek dondurabilirsiniz.

“Son Görülmenizi” dondurmak, başkalarının WhatsApp’ta en son ne zaman çevrimiçi olduğunuzu bilmesini engeller. Ancak, en son ne zaman çevrimiçi olduklarını da göremezsiniz. Bu nedenle, “Son Görülmenizi” dondurmaya karar vermeden önce, başkalarının “Son Görülmenizi” göremeyeceğinizi unutmayın.

Whatsapp Son Görülme Sabitleme Rehberi

Bununla birlikte, “Son Görülme” gizliyken birisinin WhatsApp’ta en son ne zaman çevrimiçi olduğunu görmek için kullanabileceğiniz bir numara var. Özetle, işin püf noktası, birinin çevrimiçi durumunu görmek için “Son Görülme” gizlilik ayarınızı “Herkes” olarak değiştirmek ve hızlı bir şekilde tekrar “Hiç kimse” konumuna getirmektir. Bu şekilde, gizlemediyse birinin WhatsApp’ta en son ne zaman çevrimiçi olduğunu görebileceksiniz.

Adım 1: WhatsApp Ayarlarına gidin

Öncelikle mobil cihazınızda WhatsApp’ı açın.

Ardından, Ayarlarınıza gitmek için alt gezinme çubuğundaki Ayarlar simgesine dokunun. Gizlilik ayarı burada mevcut olmadığı için bunu WhatsApp web’de yapamayacağınızı unutmayın. Ayarlar sayfasına girdikten sonra birden fazla sekme göreceksiniz.

Adım 2: “Gizlilik” üzerine dokunun

Gizlilik ayarlarınıza gitmek için “Gizlilik” (ilk sekme) üzerine dokunun. Gizlilik ayarları, “Son Görülme” ayarının bulunduğu yerdir. WhatsApp’ta çevrimiçi durumunuzu gizlemek için kullanacaksınız.

Adım 3: “Son Görülme” üzerine dokunun

Burada iki adımlı doğrulama ekleyebilir, WhatsApp’ınızı kilitleyebilir (Touch ID, Face ID veya Android Parmak İzi kilidini kullanarak), WhatsApp’ı en son ne zaman açtığınızı kimlerin görebileceğini seçebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Adım 4: Son görülmeyi “Hiç kimse” olarak değiştirin

Artık “Son Görülme” gizlilik ayarlarınızda olduğunuza göre, onu kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz. “Herkes”, “Kişilerim” ve “Hiç kimse” arasından seçim yapabileceğiniz üç seçenek vardır. Buradan Hiç Kimse seçeneğini seçebilirsiniz.

Daha Fazla Oku: Whatsapptan Engellendiğini Nasıl Anlarsın?

İlginizi Çekebilir