Ana SayfaSosyal MedyaSnapchatSnapchat Silinen Mesajları Geri Getirme (Çözüm)
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Snapchat Silinen Mesajları Geri Getirme (Çözüm)

Snapchat’te 24 saat içerisinde mesajların silinmesi sebebiyle birçok kullanıcı Snapchat silinen mesajları geri getirme hakkında araştırma yapmaktadır. Siz de bu sebepten ötürü araştırma yapıyorsanız doğru yere geldiniz. Yazımızda yer alan bilgiler ile böyle bir şeyin mümkün olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Snapchat silinen mesajları geri getirme işlemi ne yazık ki mümkün değildir. Ancak bunun yerine yapabileceğiniz farklı metotlar vardır. Yani ne gibi durumlarda bu mesajları koruyabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Böylece mesajların silinmesini engelleyerek durumun çözümünü sağlayabilirsiniz.

Snapchat Silinen Mesajları Geri Getirme

Snapchat Silinen Mesajları Geri Getirme

Snachat’te mesajların silinmesinin önüne geçmek için aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz.

  • Silinmesini istemeyeceğiniz mesajlara tıklamak için 1 kere o mesaja dokunmanız gerekmektedir. Ancak bu yöntemde karşı taraf o mesajı kaydettiğinizi görecektir.
  • Ekran kaydı almanız durumunda mesajları stoklayabileceğiniz bir arşiv edinebilirsiniz. Ancak bu yöntem oldukça yer kaplayacağı için bir sonraki adım daha da işinize yarayabilir. (Bu yöntemi kullanırken cihazınızın kendi ekran kaydedicisini kullanmanız tavsiye edilir, aksi takdirde bildirim gidebilir)
  • Private Screenshoot uygulamalarını kullanarak bildirim gitmeden ss alabilirsiniz. Bu işlem sayesinde de önemli gördüğünüz mesajları arşivleyebilirsiniz. Üstelik böylece bildirim de gitmeyecektir. Kendi telefonunuzdan tuşlar aracılığı ile ss almanız durumunda bildirim gideceğini unutmamalısınız.
  • Eğer ki snaplerde sohbetlerin silinmesini anlık olarak yapıyorsanız bu süreyi 24 saat olarak güncellemelisiniz. Böylece 24 saat içinde o mesajlara tekrardan erişim sağlayabilirsiniz.

Yukarıda yer alan adımları uyguladığınızda Snapchat silinen mesajları geri getirme gibi bir araştırma yapmanıza gerek yoktur. Ancak bu adımları uygulamadan eski mesajları geri getirmek isterseniz öyle bir avantajınız bulunmamaktadır.

Snapchat Silinen Mesajları Geri Getirme

Snapchat Karşı Tarafın Sildiği Mesajı Görme

Snapchat silinen mesajları geri getirme araştırması yapıldığında cümle farklı anlamda da yorumlanabilir. Yani karşı tarafın sildiği mesajları da geri getirmek isteyebiliriz. Bu durumun gerçekleşmesi için 24 saatlik bir süre geçmesine gerek yoktur. (Aslında bu süre 24 saat olmayıp anlık da olabilir. Ayarlardan 24 saatlik sürenin seçilmesi gerekir.)

Snapchat Kaydedilen Mesajlar Nerede?

Snapchat’te kaydettiğiniz snapleri arkadaş profilinizden kolayca görebilseniz de kaydedilen mesajlar böyle spesifik bir yerde karşınıza çıkmamaktadır. Bunun için sohbet ekranında iken sayfayı yukarı kaydırabilir ve geçmişinizde kaydettiğiniz mesajları görebilirsiniz.

Ancak sohbet ekranında geçmiş mesajlara bakarken sohbette aktif olduğunuzu karşı taraf görebilir. Bunun için karşı tarafın snapchati aktif olarak kullanmadığını düşündüğünüz bir saatte yapmanız tavsiye edilir.

Snapchat Herkese Açık Profil Nasıl Yapılır yazımız hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz web sitemizde yer alan diğer içeriklere göz atabilirsiniz.