Ana SayfaDizi-FilmSpider Man No Way Home Ne Zaman Çıkacak?
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Spider Man No Way Home Ne Zaman Çıkacak?

Sevgili filmseverler Spider Man No Way Home Ne Zaman Çıkacak sorusu kafanızı kurcalıyorsa bu soruya cevap bulmak için doğru yere geldiniz. Herkesin merakla beklediği Spider Man No Way Home filminin ne zaman çıkacağı belli oldu. Yazımızda filme ilgili diğer detayları da paylaşacağız.

Spider Man No Way Home Fragmanı (Türkçe Altyazı)

Fragmanı sizler için aşağıya koyuyoruz. İzleyebilirsiniz. Gerçekten çok güzel bir film olacağa benziyor.

Spider Man No Way Home Ne Zaman Çıkacak

Spider Man No Way Home Ne Zaman Çıkacak diye soranlar için cevap hemen aşağıda. Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home film serisinin devamı olacak bu çok beklenen Spider-Man: No Way Home Filmi Sony tarafından duyurulan bilgiye göre 17 Aralık 2021‘de seyirciyle buluşacak.

Türkiye’de ise filmin sinemalarla buluşması biraz daha geç olabilir. Ama Netflix’den izlemek isteyenler Aralık ayının son haftalarında filmi izleyebilecekler. Bizim tahminimize göre Türkiye’de Spider Man No Way Home Ocak ayının ortalarında vizyona girebilir.

İlginizi Çekebilir: Dune Ne Zaman Çıkacak? | Türkiye

Spider Man No Way Home Filmi Hakkında

Spider-Man: No Way Home, Columbia Pictures ve Marvel Studios tarafından ortaklaşa üretilen ve Sony Pictures Releasing tarafından dağıtılan Marvel Comics karakteri Spider-Man’e dayanan yaklaşan bir Amerikan süper kahraman filmi.

Marvel Sinematik Evrenindeki 27. film olması amaçlanıyor. Peter Parker yine Spider-Man olarak rol alıyor. Filmde Parker, Dr. Stephen Strange’den Far From Home’daki kamuoyuna açıklanmasının ardından Örümcek Adam olarak kimliğini bir sır haline getirmesine yardım etmesini ister.

Spider Man No Way Home Ne Zaman Çıkacak
Spider Man No Way Home Ne Zaman Çıkacak

Üçüncü bir MCU Spider-Man filmi, Homecoming’in prodüksiyonu sırasında 2017 gibi erken bir tarihte tasarlandı. Ağustos 2019’a kadar, Sony ve Marvel Studios arasındaki Örümcek Adam filmlerini birlikte ürettikleri anlaşmayı değiştirmek için yapılan görüşmeler,

Çekimler Ekim 2020’de New York’ta başladı ve o ayın sonunda Atlanta’ya taşınmadan önce. Çekimler sırasında, Foxx ve Molina’nın filmde göründükleri ve geçmiş Spider-Man filmlerinden karakterleri yeniden canlandırdıkları ortaya çıktı. Başlık, Mart ayının sonunda filme çekilmeden önce Şubat 2021’de açıklandı.

Spider Man No Way Home Ne Zaman Çıkacak yazımızın sonuna geldik. Okuduğunuz için teşekkürler.