Ana SayfaSosyal MedyaTelegramTelegram Kişi Silme Nasıl Yapılır?
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Telegram Kişi Silme Nasıl Yapılır?

En çok kullanılan iletişim uygulamalarından birisi olan Telegram kişi silme nasıl yapılır sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Siz de bu konuda merak sahibi iseniz eğer doğru yere geldiniz. Çünkü yazımızda yer alan adımlar sayesinde siz de Telegram’da yer alan kişileri silebilir ya da düzenleyebilirsiniz.

Öncelikle silmek istediğiniz kişi ya da kişileri belirlemelisiniz. Aynı zamanda rehberinizde yer alan herkes ile olan bağlantıyı kesme imkânınız da bulunmaktadır. Bunun için ne istediğinize karar vermelisiniz. Bunun için yazımızda yer alan iki farklı metodu da kullanabilirsiniz. Herkes ile olan bağlantıyı koparmak isterseniz birinci, belirli kişileri silmek isterseniz de ikinci metodu kullanabilirsiniz.

Telegram Kişi Silme (Toplu)

Telegram kişi silme işleminde toplu bir şekilde silme işlemi yapmak istiyorsanız eğer aşağıda yer alan adımları uygulamalısınız. Bu adım sayesinde kişileri rehberinizden silmeden direkt olarak Telegram’dan silebilirsiniz.

  • Öncelikle uygulama içerisinde sol üstte yer alan sekmeyi açınız. Burada ayarlar butonuna basınız.
  • Sonrasında gizlilik ve güvenlik sekmesine tıklayınız.
  • Aşağı kaydırarak Kişiler başlığına geliniz.
  • Burada yer alan kişileri eşitle butonunu kapatınız.
  • Ardından ise eşitlenen kişileri sil butonuna basınız.
Telegram Kişi Silme Nasıl Yapılır

Yukarıda yer alan adımları uygularsanız eğer Telegram uygulamanızda yer alan kişileri rehberinizden silmeden silebilirsiniz. Böylece uygulama içerisinde yer alan gizliliğinizi koruyabilirsiniz. Buna ek olarak bir diğer yöntem ise tüm rehberi değil, direkt olarak belli başlı kişileri silmektir. Bunun için de yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Telegram Kişi Silme (Bireysel)

Telegram kişi silme işleminde bazen de toplu olarak değil belli başlı kişileri silmek isteyebiliriz. Bunun için öncelikle silmek istediğiniz kişiyi rehberinizden silmeli sonrasında da aşağıda yer alan adımları uygulamalısınız.

  • Rehberden silme işleminden sonra uygulama içerisinde sol üstte yer alan sekmeyi açınız. Burada ayarlar butonuna basınız.
  • Sonrasında gizlilik ve güvenlik sekmesine tıklayınız.
  • Devamında ise sayfayı aşağı kaydırmalı ve kişiler bölmesine girmelisiniz.
  • Sonrasında kişileri eşitle butonunu kapatmalısınız. Ve tekrar açmalısınız.
  • Bir sonraki adımda da eşitlenen kişileri sil butonunu kullanmalısınız.
  • Ve tekrar kişileri eşitle butonunu açıp kapatarak işlemleri tamamlayabilirsiniz.

Yukarıda yer alan adımları uygularsanız eğer Telegram kişi silme işlemi başarılı bir şekilde tamamlanacaktır. Bu adım sayesinde tüm rehberi silmektense, sadece istediğiniz kişileri silmeniz mümkün kılınacaktır.

Aktif Telegram PDF Grupları hakkında yazılan yazımızı okumak isterseniz eğer sitemizde yer alan içeriklere göz atabilirsiniz.