Ana SayfaSosyal MedyaExxen Televizyona Nasıl Bağlanır
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Exxen Televizyona Nasıl Bağlanır

Exxen Türkiyede hızla popülerliğini arttıran ve Acun Medya tarafından kurulan bir plataform. Exxen Televizyona Nasıl Bağlanır soruları ise Exxen’in şampiyonlar lig yayın haklarını almasından sonra çokça sorulmaya başladı. Televizyondan maç izlemeye alışkın Türk milletine ”yok sen maçı laptoptan izleyeceksin” demek hakarete eşdeğer. O yüzden biz de sizlere Exxen Televizyona Nasıl Bağlanır sorusunun yanıtını yazımızda sunacağız.

Exxen Televizyona Nasıl Bağlanır

Exxen Android TV ile nasıl Yansıtırm?

Yüz binlerce yeni Exxen üyesi, Exxen’i cepte, tablette, bilgisayarda rahatlıkla izleyebiliyor. Akıllı TV’lerde izlenebilme özelliği ise daha yeni yeni uygulama olarak televizyonlara sunuluyor. Exxenin duyurduğuna göre de Android TV’de izleme özelliği eklendi. Exxen Televizyona Nasıl Bağlanır soruları Android TV sahibi televizyonlar için kalkmış gibi görünüyor. Bu kullanıcılar Benzersiz Exxen dünyasının keyfini Televizyonda da doya doya yaşayabilecek. Exxen Android TV uygulaması şimdi Android TV’li tüm televizyon ve cihazlarda.

Dilersen Exxen‘i Samsung, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton, Hi-Level ve Apple TV, gibi Akıllı TV uygulamaları üzerinden de izleyebilirsin.

Exxen çok yakında LG için de Exxen uygulamasını yayınlayacağını duyurdu.

Exxen Televizyona Nasıl Bağlanır

Exxen’i Airplay ile Nasıl Yansıtırım?

Exxen iPhone uygulaması ile izlediğin içerikleri AppleTV veya Airplay destekli herhangi bir akıllı televizyonuna rashatlıkla yansıtarak izleyebilirsin.

  • Iphone’unun AppleTV veya AirPlay bulunan bir ortamda olması gerekiyor.
  • Oynattığın video üzerinde Airplay sembolüne tıklayın
  • Kullanılabilir cihazlar ekranında gözükecek. Oradan istediğin cihazı seçebilirsin
  • Telefonun ile cihazını daha önce eşleştirmediysen, ekrandaki pin kodunu girip eşleştirme yapman istenecektir. Bu kodu telefonunda açılan ekrana gir ve devam et.
  • Exxen iPhone uygulamasından yaptığın izlemeler diğer videoalrdaki gibi AppleTV veya Airplay destekli televizyonuna yansıtılacaktır.

HDMI Kablosu ile Bağlama

Exxen Televizyona Nasıl Bağlanır sorusunun en kolay çözüm yollarından biri ise Laptop veya bilgisayarınızı televizyona HDMI kablosu ile bağlama. Televizyona bağlanan cihazın ekranı aynen Televizyona yansıtılacaktır. Bu şekilde istediğiniz içeriği izleyebilirsiniz. Ancak bazı eski veya çözünürlüğü normal olmayan televizyonlarda netlik konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Bazı laptoplarda ise HDMI kablosu girişi bulunmuyor gibi gözükebilir. Ama bunun çözümü çok kolay. Herhangi bir teknoloji veya elektronik mağazasından laptopunuza uygun kablo dönüştürücü alarak bu problemi ortadan kaldırabilirsiniz. Veya sıradaki çözüm yöntemimize göz atabilirsiniz.

Exxen Televizyona Nasıl Bağlanır

Kablosuz Ekran Paylaşma Uygulamaları

Özellikler macbooklar MiraCast ScreenShare için bir çok kablosuz ekran paylaşma uygulaması bulunmakta. Bunları kullanarak HD kalitede ekran paylaşımları yapabilirsiniz. Bunlar wifi üzerinden aynı ip ye bağlanarak çalışan uygulamalar. Ancak bu uygulamaların çoğu ücretsiz gibi gözükse de indirdikten belli bir süre sonra sizden ücret talep edecektir. Şu an piyasada maalesef tamamen ücretsiz bir kablosuz ekran paylaşım uygulaması bulunmuyor.

Daha Fazla Oku: Exxen Maçları Nasıl Yayınlayacak

Umarım Exxen Televizyona Nasıl Bağlanır sorunuza çözüm bulmuşuzdur. Bilgiler güncellendikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Exxen platformu yeni olduğu için bazı eksikleri var. Netflix ve diğer platformlar gibi televizyon uygulamaları mevcut değil. Ancak kullanıcı sayısı arttıkça bu ihtiyaçların rahatlıkla Acun Medya tarafından giderilebileceği konusunda şüphemiz yok.