Ana SayfaSosyal MedyaWhatsapp İşletme Hesabı Ne Demek?
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Whatsapp İşletme Hesabı Ne Demek?

Whatsapp işletme hesabı nasıl açılır? Whatsapp işletme hesabı ne demek? Yenilenen özellikleri var mıdır? İşletme hesabı için başvuru yapılır mı? Whatsapp gün geçmiyor ki yenilikler ortaya koymasın. Whatsapp işletmelere özel Whatsapp hesapları açtı. Günümüzde işletmeler, müşterilerine hizmet vermesini kolaylaştıran teknolojiden de yararlanmaktadır.

Whatsapp işletme hesabı ne demek? Şu sıralar en sık sorulan sorulardan biridir. Whatsapp işletme hesabının pek çok avantajı vardır. WhatsApp, teknolojinin potansiyeli ile öne çıkmakta ve şirketlerin sıklıkla kullandığı uygulamalardan biri haline geldi. Bu makalemizde, WhatsApp işletme hesapları hakkında daha fazla bilgi sağlamaya çalışacağız.

Whatsapp İşletme Hesabı Nasıl Onaylanır?

Whatsapp İşletme Hesabı Ne Demek

Whatsapp işletme hesabı ne demek? Whatsapp işletme hesabı nasıl onaylanmaktadır? Soruları çok sık araştırılan sorular. Bunları sizler için cevaplıyoruz.

Whatsapp üzerinden işletme hesabınızı doğrulamak veya onaylamak için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Bu işlem için bir miktar süre geçmektedir. Hesap sahibinin herhangi bir şey yapmasına gerek yoktur. İş bilgileri sürekli olarak değerlendirilir. Uygun hesaplar Whatsapp tarafından otomatik olarak onaylanır.

İlginizi Çekebilir: Whatsapp Son Görülme Sabitleme Rehberi

Whatsapp İşletme Hesabı Ne Demek? Şartları Neler?

Peki, Whatsapp işletme hesabının onaylanması gereken şartlar nelerdir? WhatsApp işletme hesabı açmak isteyen herkesin belirli gereksinimleri karşılaması gerekir. Ancak bu koşullar çok fazla değildir. Tek ihtiyacınız olan sabit mobil cihazınızda bir WhatsApp hesabı. Standart bir hesap, tek bir cihazda bir iş hesabıyla aynı anda kullanılabilir. Peki diğer şartlar neler? İnceleyelim

  • İşletme lisansı mevcut olmalıdır. Bu herhangi bir zamanda sunulabilir halde hazır olmalıdır.
  • İşletme hesabınız için farklı bir telefon numarası belirtmelisiniz.
  • Tüm özellikleri kullanabilmek için İşletme hesabı sözleşmesinin kabul edilmesi gerekir.

Whatsapp İşletme Hesabı Nasıl Anlaşılmaktadır?

Birinin kullandığı hesabın bir WhatsApp işletme hesabı mı yoksa kişisel bir hesap mı olduğunu belirlemenin birkaç yolu vardır. Bu olasılıklardan ilki profil görünümünde gösterilir. İşletme hesabı profilinizde yeşil bir onay rozeti var. Ancak, şirket adı da görüntülenir.