Ana SayfaOyunLOL Sesli Sohbet Bağlantı Kesildi Çözümü
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

LOL Sesli Sohbet Bağlantı Kesildi Çözümü

League of Legends oyununda sesli sohbeti kullananların muzdarip olduğu birçok hata var. LOL Sesli Sohbet Bağlantı Kesildi hatası da bu hatalardan biri. Eğer bağlanıtınız sürekli kesiliyorsa oyun içinde iletişimsiz bir halde kalabilirsiniz. Bundan dolayı oyuna giriş yapmadan bütün kesinti problemlerini sıfıra indirmeniz gerekir. LOL’ün kendi yazılımı olan Hextech Onarım Aracı size bu konuda yardımcı olabilir.

LOL Sesli Sohbet Bağlantı Kesildi Çözümü

Bu hata çok zamandır alınan bir hata olduğundan dolayı kesin çözümleri belirlenmiştir. 2 ayrı problemden kaynaklanabileceği için sizlere 2 ayrı çözüm yöntemi sunacağız.

Daha Fazla Oku: Lol Giriş Yaparken Beklenmeyen Bir Hata Oluştu Hatası

1- Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırak

Eğer herhangi bir virüs programı faal olarak çalışıyorsa önce oradaki güvenlik duvarını devre dışı bırakın. Sonrasında Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakabilirsiniz. Aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacaktırç

  • Başlat Menüsünü Açın
  • ”Denetim Masası”nı aratın ve tıklayın.
  • Açılan pencerede ”Windows Defender Güvenlik Duvarı” sekmesine tıklayın. LOL Sesli Sohbet Bağlantı Kesildi Çözümü
  • Bu kısımda ”Güvenlik Duvarı’nı etkinleştir ya da devre dışı bırak” yazısını göreceksiniz, tıklayın. LOL Sesli Sohbet Bağlantı Kesildi Çözümü
  • “Güvenlik Duvarı’nı etkinleştir ya da devre dışı bırak” yazan yere tıklayın. (Yönetici şifresini isteyebilir)
  • Daha sonra Bütün ağ konumu ayarları için “Windows Defender Güvenlik Duvarı’nı kapat” seçeneğini işaretleyin.

2- DNS ayarlarını değiştir

DNS Ayarları oyundaki sesli sohbeti bozan kısım olabilir. Bundan dolayı herkese açık DNS kullanmamanızı tercih ederiz. Hextech Onarım Aracı’nı kullanın ve”Otomatik Atama” seçeneğini işaretleyin. LOL Sesli Sohbet Bağlantı Kesildi Çözümleri bunlardı umarım işinize yaramıştır.