Ana SayfaOyunEn Güzel Minecraft Ev Modelleri
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

En Güzel Minecraft Ev Modelleri

Birbirinden Güzel Minecraft Ev Modelleri arayışı içinde misininiz? Birbirinden havalı ve şık evler yapmak istiyorsanız. Size ilham kaynağı olabilecek evleri ve nasıl yapıldıklarına dair videoları yazımızda bulabilirsiniz. Minecraft’ta çok güzel bir eviniz olsun istiyorsanız En Güzel Minecraft Ev Modellerinden birine seçerek başalyabilirsiniz

Minecraft oynaması kadar inşa etmesi de çok eğlenceli bir oyun. Bir çok ürünü kendi hayal dünyamızda oluşturup Minecraft’ta saatler süren çalışmalarla inşa ederiz. Ama her zaman dışarıdan küçük yardımlar almak ortaya çıkan eserler açısından faydalı olur..

Minecraft Ev Modelleri, sizi sıfırdan tasarım yapma zahmetinden kurtaracak, böylece yeni pedinizin keyfini çıkarmak için daha fazla zaman harcayabilir ve işleri inşa etmek için daha az zaman harcayabilirsiniz.

Bu nedenle, ister bir Minecraft inşaat uzmanı olun, ister bu uzun vadeli girişime ilk kez yaklaşıyor olun, ahşap kulübeler, plaj kulübeleri, banliyö mülkleri ve hatta orta çağdan kalma evler dahil olmak üzere inşa edebileceğiniz çeşitli Minecraft Ev Modellerini bir araya getirdik. Her Minecraft Ev Modelleri yazısının üzerinde nasıl yapıldığına dair video da bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir: Minecraft Seed Kodları (2021)

En Güzel Minecraft Ev Modelleri

İşte hemen göz atabileceğiniz en şık Minecraft Minecraft Ev Modelleri listemizde şahane 5 ev modeli sizler için bekliyor.

Minecraft Yeraltı Evi Modeli

Minecraft evleri için daha yeni bir trend, yeraltı üssünüze girişe giden merdivenlerle bir bodrum katı inşa etmektir. Bu eşsiz yaşam alanını yapmak için, üssünüzü inşa etmek istediğiniz alanı oyuklaştırmanız gerekecek.

Ardından, duvarları, merdivenleri ve mülkünüzün ihtiyaç duyduğu diğer her şeyi inşa ettiğinizde, biraz güneş ışığının içeri girmesini sağlamak için çatıya biraz cam yapıştırabilirsiniz. Bitkileri içeride tutmaya özellikle meraklıysanız, bu harika bir seçenektir.

Bunu gece verimli bir şekilde aydınlatmak zor olabilir, ancak bu, birkaç meşale veya parıltı taşı bloğunun çözemeyeceği bir şey değil. En iyi kısmı bilmek ister misin? Bu Minecraft’ta olduğu için duvarlarda küf oluşumu konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. Evinizi çevreleyen yeterli çitin olduğundan emin olun, aksi takdirde geceleri kapınız oldukça kaba bir şekilde çalabilir.

Minecraft Ağaç Ev Modeli

Bu Minecraft evleri, vertigo hastaları için değil, ancak Minecraft ağaç evleri, Minecraft kalkanınızı onarırken size zaman kazandırmak için geceleri ortaya çıkan sürüngenlerden kaçmanın harika bir yoludur. Ağaç evler aynı zamanda yerel bölgeyi harika bir şekilde görmenin basit bir yoludur veya Minecraft çetelerine ok atmak için bir bakış noktasıdır.

Bir ağacın tepesine tünemiş yeni evinizi inşa edebilir veya sıfırdan yepyeni bir ağaç inşa edebilirsiniz. İster ev işlevi gören bir ağaç, ister bir ağacın tepesinde bir ev olsun, Minecraft ağaç evinizin yapımında temelin doğru olması çok önemlidir.

Gül çalılarıyla süslenmiş, şık bir kapıya sahip bu gizli ve huzurlu ev, başlamak için harika bir yerdir. Sadece bir merdiven eklediğinizden emin olun, yoksa tekrar içeri giremezsiniz.

Minecraft Modern Ev Modeli

Rustik bir mesken tarzınız değilse, aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda modern Minecraft ev tasarımı var. Gerekli malzemeleri bulmak biraz daha zor. Modern beşiğinizi şekillendirmek için taş, levhalar ve kil içerirler, büyük cam pencereler ve manzarayı seyretmek için bir balkon ile tamamlanırlar.

Bu nedenle, modern evlerin planlanması ve inşa edilmesi daha fazla zaman alır, bu nedenle kendinizi adama ve sahip olmanız gerekir. her şey önceden hazırlanmış. Çim çitler ve kıvrımlı bir göl ile tamamlanmış, tavandan tabana cam duvarları ve çarpıcı peyzajlı bahçesi ile yukarıdaki videodaki modern ev tasarımını seviyoruz.

Minecraft Plaj Evi Modeli

Belki de başlangıç ​​konumunuz sahile yakın bir yerdedir ve yerel bölge için biraz daha uygun bir şey istiyorsunuz. Bir sahil evi fikriniz ister su kenarına yerleştirilmiş harap bir kulübe, ister yüzme havuzlu sakin üç katlı bir konak olsun, aralarından seçim yapabileceğiniz tonlarca şey var.

En sevdiğimiz, alçakgönüllü, inşa edilmesi kolay yukarıdaki villa. Süsleme olarak tuzak kapıları akıllıca kullanır, ancak inşa etmek için oldukça fazla kuvars blok gerektirir. Zor bir günün macerasına rahatlatıcı bir son vermek için küçük bir havuzu vardır.

Minecraft Japon Evi Modeli

Canlı ve geleneksel renkler kullanılarak karmaşık bir şekilde inşa edilmiş sakin bir evin peşindeyseniz, Minecraft’taki bu Japon evi inşa etmek için çok kolay. Arnavut kaldırımı, akasya kütükleri, ahşap ve kumtaşı kullanılarak hazırlanmış ve pembe yün kullanılarak çiçek ağaçlarıyla çevrelenebilir.

Elinizde malzemeler olduğu sürece, Minecraft’ta kısa sürede huzurlu bir Japon evini hazır ve çalışır hale getirebilirsiniz. Japon evini inşa etmeyi bitirdiğinizde, belki balıklarla dolu bir göletin (bir kova ile getirilen) üzerinden geçen süslü köprülerle tamamlanmış bir bahçe yaratabilirsiniz.

Minecraft Ev Modelleri listemis burada bitti. Bu listede en iyi yüzlerce Minecraft Ev Modellerinden sadece 5 tanesini sizler için derledik. Umarım beğenmişsinizdir.

Daha Fazlası İçin: Minecraft Komut Bloğu Kodları Nelerdir? Nasıl Kullanılır?