Ana SayfaOyunAlan Wake Remastered Ne Zaman Çıkacak?
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Alan Wake Remastered Ne Zaman Çıkacak?

Alan Wake Remastered Ne Zaman Çıkacak sorusunu soran oyun severler size bir müjdemiz var. Twitterdan yapılan, oyunun sitesinden bir sızıntıya göre Alan Wake Remastered önümüzdeki ay gelebilir.

Haziran ayında Alan Wake Remastered, Epic Games Store arka uç verilerinde Final Fantasy 7 Remake ile birlikte göründü. Şimdi, iki aydan biraz daha uzun bir süre sonra, Alan Wake Remastered’ın PlayStation 4, PlayStation 5 ve Xbox sürümleri için listeler, Wario64 tarafından Twitter’da tespit edildiği gibi Tayvanlı mağaza Rakuten Taiwan’da listeye eklendi.

İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 Ne Zaman Çıkacak?

Wario64‘ün yayınladığı bağlantılar artık sizi Alan Wake Remastered listelerine götürmüyor çünkü oyun yapımcıları hızlı bir şekilde duruma müdahale etti. Ancak bağlantılar değiştirilmeden önce, IGN her bir bağlantıyı ziyaret edebildi ve her birinin kullanıcıları oyun için bir Rakuten Tayvan listesine yönlendirdiğini doğruladı. Aşağıda Alan Wake Remastered için PS4, PS5 ve Xbox listelerinin ekran görüntüleri bulunmaktadır.

Alan Wake Remastered Ne Zaman Çıkacak

Ekran görüntülülerinde de görüldüğü gibi Alan Wake Remastered Ne Zaman Çıkacak sorusu kısmen cevaplanmış gözüküyor. Bu sızdırılan twitler oyun severler için gerçekten bulunmaz nimet. Peki gelin tam tarih nedir ve ne zaman oyun açıklanacak alttaki yazımızda incelemeye devam edelim.

Alan Wake Remastered Ne Zaman Çıkacak

Alan Wake Remastered Ne Zaman Çıkacak

Yukarıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi, listeler 5 Ekim çıkış tarihi öneriyor gibi görünüyor. Endüstri analisti Daniel Ahmad, Wario64’ün Alan Wake Remastered’ın gerçek olduğunu doğrulamak için bağlantıları yayınlamasından yaklaşık bir saat sonra Twitter’da Wario64’e yanıt verdi.

Ahmed, “Gelecek hafta açıklanacak” diyerek tartışmalara son noktayı koydu..

“[Gelecek] hafta” rastgele görünebilir, ancak Ahmad önümüzdeki hafta 9 Eylül‘de gerçekleşecek olan 2021 PlayStation Showcase’yi ima ediyor olabilir. Listeler bir PlayStation 5 sürümünü gösteriyor ve vitrin “PS5’in geleceğini” gözden geçirmeye kararlı. ” Belki Alan Wake Remastered da o görüntülemede piyasaya sunulacaktır.

Elbette bu sadece tesadüf de olabilir ve Alan Wake Remastered, önümüzdeki hafta 2021 PlayStation Showcase’den bağımsız olarak farklı bir zamanda duyurulabilir. Ama biz yine de Alan Wake Remastered Ne Zaman Çıkacak sorusunu cevaplamak için PlayStation Showcase’yi kaçırmamaya çalışalım.

Daha Fazla Oku: e Futbol 2022 Ne Zaman Çıkacak? (PES 2022)

Alan Wake Remastered Kaç TL Olacak?

Tayvanlı sitedeki ekran görüntüsünden anlaşıldığı üzere ürün Tayvanda 788 Tayvan Doları yani 236 TL ye satışa sunulacak. Tabi bu ülkemizde de aynı fiyata satılacağını garanti etmez ama Alan Wake Remastered Kaç TL olacak sorusuna bir ipucu verebilir. Muhtemelen 190200 TL bandında piyasaya sürülecek oyunla ilgili yeni gelişmeler olursa sizleri bilgilendireceğiz.