Ana SayfaSosyal MedyaDiscord Active Developer Nasıl Alınır? (Adım Adım)
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Discord Active Developer Nasıl Alınır? (Adım Adım)

Discord’un gelişmesine katkı sağlayan bot sahipleri Discord Active Developer nasıl alınır sorusunu sıklıkla sormaktadır. Geçtiğimiz günlerde gelen güncelleme ile uygulama içerisinde bot geliştirmesi yapanlara teşekkür mahiyetinde verilen bir rozettir. Eğer ki siz de bu rozeti almak istiyorsanız gerekli görevleri yerine getirmeli ve sonsuza dek Discord Active Developer rozetinin sahibi olabilirsiniz.

Discord Active Developer rozetini almak oldukça kolay olsa da bir müddet beklemeniz gerekmektedir. Süre bakımından uzun olmasının sebebi botun belirli bir süre çalışmasıdır. Sonrasında zaten gerekli paneller açılacak olup Discord Active Developer rozeti almanız sağlanacaktır. O halde Discord Active Developer rozeti nasıl alınır yazımızı okumak isterseniz gelin birlikte görelim.

Discord Active Developer Nasıl Alınır

Discord Active Developer Nasıl Alınır?

Discord Active Developer nasıl alınır sorusunun yanıtı için belli başlı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Öncelikle bu şartların neler olduğunu öğrenmeli, sonrasında da uygulamaya geçirmelisiniz. Aşağıda yer alan listeye göz atabilirsiniz.

  • Öncelikle son 30 gün içerisinde komut çalıştırmış olan bir botunuzun olması gerekmektedir.
  • Eğer ki aktif bir botunuz yok ise buraya tıklayarak bir tane oluşturabilirsiniz.
  • Botun doğrulanmış ya da doğrulanmamış olmasının herhangi bir önemi yoktur.
  • Zaten önceden aktif bir botunuz var ise rozet alma işlemlerine başlayabilirsiniz. Eğer ki yok ve yeni oluşturduysanız 32 saat boyunca botunuzun çalışması gerekmektedir.
  • Öncelikle geliştirici portalına gidiniz.
  • Karşınıza gelen ekranda “Select an active application” sekmesinde çalışan botunuzu seçmelisiniz.
  • Sonrasında destek sunucunuzu seçmelisiniz. Bunun için sunucu ayarlarından “Enable Community” seçeneğini seçmelisiniz. Sonrasında önceki ekranı yenileyerek aktif sunucunuzu görebilirsiniz.
  • Sonrasında bir tane de kanal seçmelisiniz.
  • Sonrasında da Claim diyerekten rozeti talep edebilirsiniz.

Yukarıda yer alan adımları uyguladığınız takdirde herhangi bir sorun olmadığı sürece Discord Active Developer rozetini temin edebilirsiniz. Siz de artık daha etkili ve takdir edilebilir bir profile sahip olabilirsiniz. Rozetlerinizin çok olması Discord uygulamasına olan hakimiyetinizi gösterdiği için mümkün mertebe bu tarz rozetleri almanızı tavsiye ederiz.

Discord Active Developer Rozeti Nedir?

Discord Active Developer nasıl alınır sorusunun ardından ne olduğu da sıklıkla sorulan sorulardan birisidir. Ne olduğuna gelecek olursak eğer öncelikle aktif bot sahiplerinin alabildiği, Discord yönetimi tarafından uygulamanın geliştirilmesine yardımcı olunduğu için verilene teşekkür rozetidir.

Discord Active Developer rozetini bir defa aldıktan sonra sonsuza dek sahibi olabilirsiniz. Güzel bir izlenim bırakacağından şüpheniz olmasın. Bu rozeti almak için belli başlı görevleri yerine getirmeli, sonrasında da form doldurarak onay işlemlerinizi yapmalısınız. Ardından ise hesabınıza tanımlanacaktır. Bazı kullanıcılarda tanımlanma süresi diğer kullanıcılara oranla uzun sürebilir. Ancak 2 gün içinde düzelecektir.

Discord Mesaj Silme Botu Nasıl Eklenir yazımızı okumak isterseniz eğer sitemizde yer alan içeriklere göz atabilirsiniz.