Ana SayfaOyunSteam Yaz İndirimleri 2022 Ne Zaman?
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Steam Yaz İndirimleri 2022 Ne Zaman?

Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman, oyun severlerin en merak ettiği ve araştırdığı konulardan biri haline geldi. Haliyle platformlarda yer alan oyunların pahalı olması ile oyun severler kampanyaları sık sık takip ediyor. Peki Steam 2022 yaz indirimleri ne zaman olacak?

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?

Her yıl yaz ve kış dönemlerinde oyunculara çeşitli fırsatlar sunan Steam oyun platformu, bu sene yaz ayında da yine büyük indirimlerle oyuncularını karşılayacak. Bu nedenle de oyuncular, Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman olduğunu merak ediyor.

Steam platformunun yaptığı açıklamaya göre bu yıl 22 haziran tarihinde başlayacak olan indirimler 7 Temmuza kadar sürecek. Yapılan indirimler ise %10 ila %80 arasında değişim gösterecek. Ayrıca 2022 yılı içerisinde yapılacak olan indirimler sadece yaz dönemi için sınırlı kalmıyor. “Hayatta Kalma Oyunları” kampanyası adı altında  18 Temmuz – 25 Temmuz tarihleri arasında yine Steam kütüphanesindeki birçok oyun indirime girecek.

Steam Yaz İndirimi Fırsatları

Eğer siz de Steam yaz indirimlerini kaçırmamak istiyorsanız bazı temel taktikleri uygulamanız gerekir. Buna ilk olarak indirimli almak istediğiniz oyunları sepetinize ekleyerek başlayabilirsiniz. Bu sayede indirimlerin geldiği zaman kararsız kalmadan, emin bir şekilde oyunlarınızı satın alabilirsiniz. Ayrıca indirim günlerini kaçırmamak için telefonunuza ya da bilgisayarınıza alarm kurmayı unutmayın. Steam yaz indirimleri 2022 ne zaman adlı bu içeriğimize benzer olan “Steam İndirme Hızı Arttırma” adlı makalemize de göz atabilirsiniz.