Paylaş

Tiktok Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Tiktok uygulamasından sıkıldınız mı? Silmeden önce son bir işlem mi yapacaksınız? Tiktok Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır sorusunu duyar gibiyiz. İster gizlilikle ilgili endişeleriniz olsun, ister kısa biçimli videoların dikkat sürenize ne gibi etkileri olabileceğinden rahatsız olun, TikTok hesabınızı silme zamanının gelmiş olabileceğinin geçerli nedenleri vardır.

TikTok’unuzu silmeyi seçerseniz, başka bir kullanıcı tarafından kaydedilmediği veya indirilmediği sürece tüm videolarınızın silineceğini unutmayın. Bu yüzden, işlemi yapmadan önce, favori videoları telefonunuza kaydettiğinizden emin olun.

Tiktok Hesap Kapatma İşlemi

TikTok’u sadece video izlemek için indirdiyseniz ve bir hesaba hiç kaydolmadıysanız, uygulamayı telefonunuzdan silebilirsiniz. Bir hesabınız varsa, hesabınızı gerçekten silmek için aşağıdaki adımları izleyin.

Hesabınızı silmek için:

  1. Sağ alttaki Profil’e dokunun.
  2. Sağ üstteki 3 noktalı simgeye dokunun.
  3. Hesabı yönet > Hesabı sil’e dokunun.
  4. Hesabınızı silmek için uygulamadaki talimatları izleyin.
Tiktok Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır

Önemli: Bu işlemden sonra hesabınız yalnızca “devre dışı bırakılacaktır“. Fikrinizi değiştirirseniz, hesabınızı yeniden etkinleştirmek için tekrar oturum açmanız yeterlidir. 30 gün sonra silinen TikTok hesapları kalıcı olarak kapatılır ve kurtarılamaz.

Daha Fazlası İçin : Tiktok hesap dondurma işlemi nasıl yapılır?

TikTok Nedir?

TikTok son zamanlarda popüler olan bir sosyal medya uygulaması. Kısa videolarla kullanıcıların etkileşime girdiğin uygulama Türkiye’de çok popüler oldu. Genelde alt yaş gruplarına ve Z jenerasyonuna hitap eden uygulama bazı kesimlerden eleştiri alıyor. Tiktok Hesap Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır yazımızın burada son kısmına geldik.