Ana SayfaTeknolojiDiscord RTC Bağlanıyorda Kalıyor Hatası (Çözüm)
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Discord RTC Bağlanıyorda Kalıyor Hatası (Çözüm)

Zaman zaman iletişim kurmak istediğimizde Discord RTC bağlanıyorda kalıyor hatası sıklıkla bizi karşılayabilir. Bu hatayı alıyorsanız eğer kolayca yapabileceğiniz bazı adımlar vardır. Bu adımlar sayesinde aldığınız hatayı giderebilir ve kaldığınız yerden Discord’u kullanmaya devam edebilirsiniz.

Discord RTC bağlanıyorda kalıyor hatası birçok kullanıcıda meydana gelebilmektedir. Bu hata genellikle internet bağlantısı problemleri sonucu meydana gelebilmektedir. O halde gelin sizlerle bu hata nasıl giderilebilir onu görelim.

Discord RTC Bağlanıyorda Kalıyor

Discord RTC bağlanıyorda kalıyor problemini çözmek için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz.

  • Öncelikle yapmanız gereken ilk adım bilgisayarınızı yeniden başlatmak olmalıdır. Eğer ki bu adım işe yaramazsa sonraki adımlara geçebilirsiniz.
  • Bilgisayarı yeniden başlatmak işe yaramazsa modemi yeniden başlatmalısınız. Modemi yeniden başlatarak IP adresinizi yenileyebilirsiniz.
  • Modeminizi yeniden başlatmak da işe yaramadıysa sistem ayarlarına girin. Bu ekranda ağ ve internet kısmına tıklayın. Bu ekranda alt tarafa ağ sıfırlama butonu sizi karşılayacaktır. Buraya tıklayın. Bu işlemden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayınız.
  • Bu adımdan sonra virüs programlarınızı devre dışı bırakıp girmeyi deneyiniz. Bu adım bazen gereksiz gibi gözükse de zaman zaman işe yaramaktadır.

Yukarıda yer alan adımları takip ederseniz eğer Discord RTC bağlanıyorda kalıyor sorununu çözmeniz muhtemeldir. Bu sorunu çözemediyseniz eğer arkadaşlarınıza bu hatayı alıp almadığını sorun. Çünkü bu hata zaman zaman genel olarak sunucularda da meydana gelebilmektedir. Bu gibi durumlarda ise yapmanız gereken tek şey beklemektir.

Discord RTC Bağlanıyorda Kalıyor

Discord RTC Bağlanıyorda Kalıyor Sorunu

Discord RTC bağlanıyorda kalıyor problemini aldığınız takdirde endişelenmenize gerek yoktur. Eğer ki acil olarak bağlanmanız gereken bir görüşme var ise tavsiyemiz olarak mobil cihazınızı kullanabilirsiniz. Mobil cihazınızda discordu kullanıp masanıza koyarak iletişimi sağlayabilirsiniz.

Siz de bilirsiniz ki bu durum geçici bir yoldur. Bilgisayarınız kadar verimli bir kullanım sağlamayacaktır. Bilgisayarınızda bu sorun devam ediyorsa mobil ağınızı bilgisayarınıza bağlayarak da durumu çözmeyi deneyebilirsiniz. Ancak bu adımı yaparken mobil verinizi dikkatli harcamaya çalışın. Ara sıra kontrol etmenizde fayda vardır. Aksi durumda faturanızı aşabilirsiniz.

Discord Active Developer Nasıl Alınır? yazımızı okumak isterseniz eğer sitemizde yer alan diğer içeriklere göz atabilirsiniz.