Ana SayfaOyunKaptan Tsubasa Karakterleri
Paylaş
İçindekiler
İlginizi Çekebilir

Kaptan Tsubasa Karakterleri

Bir dönemin çocuklarına damga vurmuş olan Tsubasa çizgi filmi hala unutulmazlar arasındadır. Kaptan Tsubasa Karakterleri de bundan dolayı çok sevilir. Bu anime kökenli yapıt hala en çok izlenen çizgi filmlerinden birisi olmaktadır. Kaptan Tsubasa karakterleri hatırlamak için yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.

Kaptan Tsubasa Karakterleri

  1. Tsubasa Ozara
  2. Genzo Wakabayashi
  3. Kojiro Hyuga
  4. Ken Wakashimazu
  5. Taro Misaki
  6. Jun Misugi
  7. Karl Heinz Schneider
  8. Hikaru Matsuyama
  9. Tachibana Kardeşler
  10. Shun Nitta
Kaptan Tsubasa Karakterleri

Tsubasa Ozara

Çizgi filme de adını veren Tsubasa Ozara, oynadığı futbolu ile kısa süre içerisinde içerisinde kaptanlığa yükselmiştir. Sahip olduğu yetenek sayesinde takımını her zaman kurtarmaktadır.

Kaptan Tsubasa Karakterleri

Genzo Wakabayashi

Çizgi dünyasının önemli karakterlerinden birisi olmasının yanı sıra bir kaleciden de fazlası olmaktadır. Özellikle rövaşata ile yaptığı kurtarışlar akıllara kazınmıştır.

Daha Fazla Oku: Looney Tunes Karakterleri ve İsimleri

Kaptan Tsubasa Karakterleri

Kojiro Hyuga

Kaptan Tsubasa’nın takımının en büyük rakibi olan Meiwa takımının kaptanıdır. Tsubasaya göre çok daha eski bir altyapıya sahiptir. Diğer bir yandan ilk bölümlerde kötü olsada ilerleyen bölümlerde iyilikleriyle anılmaya başlamaktadır.

Ken Wakashimazu

Meiwa takımının başka bir oyuncusu olmaktadır. Dövüş sanatlarına yatkın olmasından dolayı mükemmel kurtarışları ile kurtarılamayacak topları dahi kurtarabilmektedir.

Kaptan Tsubasa Karakterleri

Taro Misaki

Tsubasa’nın hem en iyi arkadaşı hem de takımda onu tamamlayan forvet oyuncusu olan karakter aynı zamanda takımın en iyi oyuncularından da birisi olmaktadır.

Kaptan Tsubasa Karakterleri

Jun Misugi

Musashi takımınyıldız ve golcü oyuncusu olan karakter aynı zamanda hafızalarda sağlığını etkileyen kalp hastalığı ile de akıllarda kalmıştır. Kalp hastalığına rağmen başarılı olmak için her zaman çok çalışan karakter, takımı için hayatını da riske atmaktan çekinmezdi.

Kaptan Tsubasa Karakterleri

Karl Heinz Schneider

Almanya’nın efsane futbolcularından birisi olan Karl Heinz Rummenigge’de ilham alınarak yaratılan karakter Alman Milli Takımının da kaptanı olarak canlandırılmış ve 11 numaralı formayı giymişti. Sağlam karakteri ile herkesin beğenisini toplayan karakter aynı zamanda oldukça da yeteneklidir.

Kaptan Tsubasa Karakterleri

Hikaru Matsuyama

Akıllara her maçta taktığı beyaz bandı ile yer eden karakter Furano takımının kaptanı olarak görev almaktaydı. Tsubasa ve Hugo ile aynı yetenekte olmasına rağmen onların gölgesinde kalmaktadır. Yenilgiyi kabul etmekte zorlanan karakter aynı zamanda her maça gelen kız arkadaşıyla da bilinmektedir.

Tachibana Kardeşler

Ayrı vücutlarda tek beyni paylaşan bu dişlek ikizler Hanawa takımında görev alıyor ve rakiplerine göz açtırmıyorlardı. İmzaları ise gökyüzündeki kasırga vuruşuydu.

Shun Nitta

Çizgi filmde aynı bölüm içinde sahayı geçmeyi başaran karakter şahin vuruşu ve hızlı hareketleri ile biliniyordu.

Kaptan Tsubasa Karakterleri yazımız Shun Nitta ile son buluyor.